Hva tenkte man på?

Jeg skjønner at moten forandrer seg med årene, men jeg skjønner ikke hvordan den kan forandre seg så drastisk både når det gjelder klær, sminke, hår eller til og med interiør. La oss skru tiden tilbake litt, til det glade 90 tallet, ja til slutten av 90 tallet faktisk. Buffalo sko! Dette var en stor trend på slutten av 90 tallet men jeg fatter ikke hvordan man faktisk syntes dette var skikkelig kult, det verste er at denne trenden er på vei inn igjen, selv om jeg ikke har sett mange gå med disse skoene i dag. Jeg har faktisk sett gutter gå med Buffalo sko, det er rimelig harry spør du meg.

buffalo

Gutta var ikke bedre
Gutta var ikke bedre de heller på 90 tallet når det kommer til dårlig mote, jeg tenker da på Adidas treningsbuksene med knapper på siden, hvem fant ut at det var en god idé? Silkeboksere var inn og ikke minst å sagge buksa var veldig tøft, slik at den utrolig fine silkebokseren hang på utsiden av buksa. Heldigvis er tidene forandret men om 10-15 år vil vi nok klø oss i hodet å tenke Hva i alle dager tenkte vi på i 2015? Stilen er nok mer nøytral nå enn hva den var på 90 tallet men jeg tror likevel vi vil synes mye av det som er inn nå vil se rart ut om 15 år. Lurer på hva som er inn om 15 år da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*