Handlet klær

I dag har jeg vært og handlet en del klær, jeg tok toget til Tønsberg og møtte ei venninne, så gikk vi på jordbærpikene og spiste en lunsj eller det ble omtrent en middag. Bestilte meg hamburger tallerken, usunt tenker de fleste nå? Joda det er ikke verdens sunneste men dette er burger som er kvernet av ekte biff og grovt brød så det eneste usunne var faktisk osten på burgeren så det vil jeg ikke si var så ille likevel. Deretter dro vi å shoppet klær, blant annet fikk jeg meg noen utrolig fine Rieker sko i skinn og en veske. Så jeg er ganske så fornøyd med dagens handel, kjøpte også litt undertøy og småting som ikke er verdt å nevne.

Ler meg i hjel
Jeg sitter ofte på youtube og ser på diverse videoer når jeg kjeder meg, det kan være alt i fra trening til skjult kamera eller mote og makeup videoer. Jeg elsker youtube på den måten, det er alltid noe å se på uansett interesse så finnes det på youtube. Jeg fikk tips av en kamerat som heter Chris om denne videoen og jeg tror jeg skal le meg i hjel av fyren.

Ikke veit jeg om han tuller eller ikke men han er uansett latterlig morsom, eller er det bare jeg som har sær humor? Jeg ler i hvert fall godt av denne videoen, kommer til å følge med kanalen hans for flere videoer, en god latter forlenger livet sies det, nå lever jeg minst 1 år til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*