Handle på nett

vinylJeg handler ofte på nett og det blir mer og mer populært, det er forståelig da man kan sitte hjemme i sofaen å shoppe alt du kan tenke deg. Jeg handler ofte klær, elektronikk, musikk og andre ting på nett. Noe jeg ikke har nevnt før er at jeg er veldig fan av retro ting, det er ikke bare kult og fint men også veldig inn, ja jeg tror retro egentlig alltid vil være inn. Alt i fra møbler til tapet på veggen, klær, biler og musikk kan være kult i retro og jeg syns det er ganske fascinerende å se hvordan de hadde det før.

Vinyl plater
Jeg kom over en butikk som heter Symbiophonic i Oslo som er en butikk som selger vinyl plater, dette er absolutt en butikk jeg skal besøke oftere, for det er ikke mange butikker som selger vinyl lenger. Det er noe helt eget med vinyl syns jeg, det er lissom ekstra koselig å sette på en skikkelig vinylplate og høre den deilige velkjente lyden. Spesielt rundt juletider synes jeg det er ekstra koselig å sette på en vinylplate med gode gamle amerikanske julesanger, da koser jeg meg virkelig! Høre på Frank Sinatra synge julen inn mens man baker julekaker og pynter. Ja eller det helt motsatte, høre på Beach boys mens man griller og koser seg ute om sommeren, vinyl skaper uansett stemning! Skulle ønske jeg kunne levd på tiden hvor vinyl var vanlig, alt virket så utrolig kult på den tiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*